Monday, July 2, 2012

Congrats To Spain



Sebelum tu korang tak payah la nak kata aku ni kuno ke apa sebab ceritakan benda basi. Biasalah bila nafsu untuk berblogging tu tak ada memang berkurun la aku tak update blog ni..

First of all once again congrats to Spain for being the winner of Euro 2012. Personally, aku memang tak minat Spain. Bagi peminat Spain jangan marah aku pulak. Manalah tahu tiba-tiba jumpa kat tengah jalan fire aku habis-habis sebab tak minat Spain. Actually aku tak minat bola. Tapi kalau Euro aku layan jugak. Aku tengok match pun bukan semua mtach aku layan. Aku layan kalau match tu melibatkan Portugal..Yeay I am the one of Portugal's fan. Aku tahu dalam hati mesti korang cakap ala Portugal dah kalah nak over lebih. Suka hati aku la. Hahaha

Bagi aku kan lebih fun kalau final Portugal vs Spain. Sebab?? Sebabnya lebih exciting. Mana taknya Spain menang penalti kot untuk semi-final. Tapi bila dengan Italy senang-senang je Spain belasah 4-0.

Peminat Italy pun jangan nak marah aku sebab aku bukan kutuk pun. Aku cuma cakap ikhlas dari hati..Haha.


Aku minat dengan pemain yang memakai jersi no 7. Cristiano Ronaldo. Yes that is it. Aku suka cara dia main plus muka dia yang handsome. Ok stop! Nanti korang cakap "ala pompuan mcm ni la bila pemain ensem minat la". Once again SUKA HATI AKU LA...Walaupun Portugal tak masuk final aku tetap akan sokong Portugal...YEAH!!! FOREVER PORTUGAL!!!

No comments :

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt