Saturday, August 25, 2012

Aku Menangis 7 Hari 7 Malam

Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spea menang .
Gf : Okay !

Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pegi dkat ruma Bf dia . Di luar ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dkat GF .
Surat yng bertulis :

Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you ♥
 
 
Kalau benda ni jadi kat aku memang aku akan menangis tak berlagu la jawabnya. Tak berlaku kat aku pun dah rasa sedih kalau betul-betul hanya Allah SWT je yang tau. Minta2 tak terjadi macam ni la ye..
 
Eh2 mabuk ke apa tetiba update benda ni. Orang sibuk pasal raya, open house, kenduri kendara..Heeheehee..
 
Actually aku tengah nak update pasal raya and wedding day tapi gambar tak upload lagi. So just wait and see (sekali lagi bajet ada pembaca tegar..Muehehe)

4 comments :

violetta_de'amor said...

sedih2..huhu
aq tggu post ang psl raya nnt..
nnt pun aq nk post jgk..ahahahahha

fatin aziz said...

wah peminat setia in the house..hehe..
insyaallah malam ni update..

zarra zorro said...

alamak,,sedihnye...nk ngs rsa..xptot bf buat mcm tu..

fatin aziz said...

huhu...tu la sedih kan..

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt