Wednesday, October 17, 2012

Tambah Wishlist



 Assalamualaikum WBT
Tiba-tiba je rasa nak tambah wishlist. Weekend hari tu pergi Langkawi sebab abah ada dinner so ikut la dua kaki kalau sekaki tak ikut sebab susah nak jalan.
Then nampak la sorang budak ni pegang teddy bear yang besar sangat. Adalah lebih kurang tinggi aku. Hek3..
Terus teruja kot. Nak jugak!!!

Balik je terus update wishlist kat blog mana la tau ada orang baik hati nak hadiahkan kat aku memandangkan birthday aku hanya tinggal berapa bulan je lagi. Kawan-kawan aku kat sini semua dah gtau nak prank aku . Bagos sungguh kawan! Cakap siap-siap. Hehehe



Nampak tak wishlist terbaru aku? Siapa tak nampak aku ketuk kepala tu. Antara banyak-banyak wishlist aku tu yang paling aku nak teddy bear. Sebab???
Bila aku dapat teddy bear tu secara automatik yang lain aku dapat. Nak aku explain?

Dah lama aku mintak kat parents tapi diorang tak bagi. Tak tahu kenapa sebab aku nak beli teddy bear lain bagi je cuma yang besar gedabak je tak bagi even dari kecik lagi nak. So bila ada orang bagi mesti yang special one kan? Hehe. So bila special one yang bagi, secara automatik wishlist kelima dapat. Then semangat nak belajar datang so wishlist keempat dapat. Ada jodoh wishlist kedua dan ketujuh sebagai hantaran :P

Bagos tak bajet hidup aku??
Kbye~~~


Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

16 comments :

zulhilmi tempoyak said...

klu org beso nak..?? hahahaha

fatin aziz said...

org xnak..nak bear je..hahaha

armena_liliaceae said...

hahaaha..amboi2..nk hntaran yg x bleh blah!aq comel mcm teddy jgk,ko x nak?haha

fatin aziz said...

eeerrrr!!!! aku nak bear je..org yang hidup tak nak..haha

Alin Marlini said...

mudah-mudahan dpt wishlist tu

fatin aziz said...

amin..:)

win3 said...

berdoa saja mbak semoga dapat wishlist

fatin aziz said...

amin..:)

Mila Ahmad said...

amin, semoga berjaya ye.

fatin aziz said...

hehe..amin :)

Khalilah MNor said...

Wah, teddy bear besar! Hehe letak lah teddy bear besar yg canteq. Hari tu ada jumpa teddy bear besar, tapi tak cantik... ;)

suesue said...

nanak galaxy tab pelis..haha

fatin aziz said...

hahaha..klau tak cantik bagi balik kat org tu..hehe

fatin aziz said...

beli sendri...:P

Syaza Syahira said...

ala..tak sempat adik nk join segmen akak "I wish..." tapi in case adik bagi akak share wish list adik dgn bloggers lain, bgtau ye..=)

fatin aziz said...

Ok...InsyaAllah...

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt