Tuesday, November 13, 2012

Contest I Choose To Wear Hijab


  Salam~~~
Hari ni tiba-tiba meronggeng satu blog yang follow aku nampak la contest ni.. Hati ni tiba-tiba rasa terdetik nak join. Dont ask me why. Sebab berlaku tanpa niat. 
Wekkk..
  Ayat sungguh tak boleh blah..

 


Syarat contest ni anda perlulah pertaruhkan gambar anda berhijab yang anda rasakan anda terlalu cantik. Hek3
So aku pilih gambar kat bawah ni untuk contest ni. Anda pun boleh join. Cuma click banner kat atas tu. Menang kalah tu normal. Just for fun. *peace*











 Syarat syarat : 

  1. Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas
  2. Letak gambar yang korang pertaruhkan

Hadiah :

1st prize
RM50
Maxi skirt
Bawal plain
Review blog

2nd prize
RM30
Maxi skirt 
Review blog

3rd prize
RM20
Bawal plain
Review blog

 7 saguhati (Random.org)
Bawal plain (sehelai setiap seorang) + Review blog (untuk 3 pemenang)
Topup RM5 + review blog (untuk 4 pemenang)

Sila follow blog dan twitter sponser topup! 


Tarikh tutup : 7 Disember 2012 (sebulan je)

12 comments :

Syaza Syahira said...

Style gila..Nak join jugak..

Well, sy ada join satu lg contesst and ingat nak ajak si cntik manis ni join skli.Contest dr QIOS Blog Shop. Dorg ni para gadis yg br nak buka online variety products shop. Jom support dorg dgn join contest ni.
http://qiostestblog.blogspot.com/2012/11/contest-peraduan-mereka-cipta-nama-blog.html

fatin aziz said...

jom join!!

Salwa Ismail said...

thanks sebab join! ^^

fatin aziz said...

welcome :)

BALQIS HARYANI said...

http://balqisharyani.blogspot.com/2012/11/contest-top-best-photos-2012.html

Jom join contest Qis ! Hadiah dress menanti anda ! Top refferal juga akan dapat hadiah !

fatin aziz said...

InsyaAllah :)

♥ Miss Hearty ♥ said...

hyeee dear ! awk comel ! gud luck eh :) kite pon join..
http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

fatin aziz said...

hye!! awk pun comey! gud luck utk awk gak :)

syaz said...

Awak :) Wanie datang menjengah and follow . Momel je gambar awak . Goodluck yea :)

http://shespinklover.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

fatin aziz said...

hehe..mna ade comel..biasa2 je. gud luck for u too dear. :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

comel! heheeh dr contest yg same,,gudluck =)

fatin aziz said...

biasa2 je..gudluck for u too dear..

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt