Tuesday, November 13, 2012

Kepuasan Meatballs IKEA :)

Salam..
 Before tu read this conversation:

Ummi: Esok kita gi Ikea nak?
Me: Ha??? Nak gi Ikea? Buat pe? Kita makan meatballs nak? -_-
Ummi:??@@???$$$!!
Me: Orang cakap sedap. Jom la try.
Ummi: Orang tu siapa??
Me: Ala orang la... :P

Keesokkan harinya di depan ikea restaurant...

Abah: Nak makan meatballs ke?
Me: Ntah.. Ikut la..(dalam hati JOM LA)
Abah: *terus masuk dan beratur*
Me: * finally boleh makan meatballs*

Tolong lah terliur ye. Aku tengok pun rasa nak makan lagi walaupun dah melantak.


Walaupun belajar kat KL dulu tapi tak pernah plan nak makan meatballs sebabnya apa kejadah nak pergi IKEA semata-mata nak makan benda alah ni. Kalau nak pergi beli perabot ada faedah jugak.
Diibaratkan orang mengantuk disorongkan bantal. Yeay!!! Dapat jugak makan.. Seriously sedap sangat. Dan harga pun "sedap" sangat untuk dibayar..Hehe

Me: Abah sedap tak meatballs ni? Sedap kan?
Abah: Tak sedap pun.
Me: Eleh ye la tu tapi makan over dari orang yang order. Ummi, sedap tak?
Ummi: Sedapppp.. Cheese dia sedap. :)
Me: Abah, nanti kita makan lagi ek. :P
Abah: asbhdgwhfwuhfjhrfrhfuerfu

Sekian~~~

Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

16 comments :

Rozita said...

mahal tak? memang nampak sedap..

e k i n said...

Sedap meatball tuuu. Hehe

♥nrina♥ said...

sedapnye tgk walaupun tak makan lagi hehe..
salam ziarah..

...iSyA Purple* said...

harga die mesti gempakz giler,kan??

fatin aziz said...

agak mahal la jugak. klau nak 10 biji rm 10. kalau 20 biji rm 17. nak makan ni pun sya tgok bajet dlu. sbb terliur sgt2 bedal je la..hehe

fatin aziz said...

sedap sgtttttt..hehe

fatin aziz said...

mmg sedap pun..xleh nak describe. kna mkan baru tau rasa dia..hehe

fatin aziz said...

mmg gempak pun :P

Fendy said...

gulpp..mahal gak la....

fatin aziz said...

mmg mahal pun. tpi nk try melabur la gak..hehe

Kampung Balimbang said...

nyam...nyam...mesti sedap yer

fatin aziz said...

teramatlah sedap :P

huahua said...

http://peaceder.blogspot.com/2012/11/peaceder-kebaikan-dan-kelebihan-awal.html.. follow me back.. nice ur blog

fatin aziz said...

thanks :)

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 638 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

fatin aziz said...

salam perkenalan :)

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt