Tuesday, November 6, 2012

New Header!!!

Really wanna to thanks to miss cikumi for giving a cute header of course like me. Ahaks.
For my beloved friend...
Thanks tau umi tolong wat header cute kat aku. Nanti aku suruh lagi. Hekhekhek.
Btw comey sangat-sangat and aku suka!!!
Yeay ada header baru....

Korang jom terjah blog cikumi ni. Blog dia comey tau sebab tu aku suruh dia wat. hehe.
Klik nama dia kat atas untuk tengok blog pinky miliknya...




Comey kan? Siapa kata tak comey pakai spec mata hitam. Kalau nampak jugak ambil garpu cucuk mata biar tak nampak terus. Emo tak?


miss cikumi baju yang warna hitam tu ye. Ni gambar lama. Muka pun bebudak lagi. Nak tengok muka matang sila la jenguk blog tuannya..hehe



Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

13 comments :

cikumi_armena said...

ayoyoyoy..malu muka aq baq ang..x dak pics comel ckit nk ltk..hahhaa
btw..conmaneyo :))

fatin aziz said...

ang kan suka wat muka2 comey ala2 gitu..haha..nanti aku cari yg lain..act x sbr nak post sbb tu main amek ja..

Miss Sunshine Kelly said...

cute :-)

Nizam Ijam said...

cantik header nie :)

saya dah update :) jom check

fatin aziz said...

thanks :)

fatin aziz said...

thanks to my friend..hehe
i will..

noorwahidah mohd ridzuan said...

Cutenya..

zera eira said...

lawa,, serius! :))

Liza Razak said...

cutenye header :)

fatin aziz said...

thanks to my fren :)

fatin aziz said...

kan..thanks to my fren..hehe

fatin aziz said...

mcm tuan dia tak??haha

Story Of A Girl said...

blogwalking http://lmila.blogspot.com

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt