Wednesday, January 30, 2013

Blog Direview Oleh News Edisi Blog Sikarap


Assalamualaikum uolls :)

Kali ni aku direview oleh News Edisi Blog Sikarap pulak.Aku pun tak tau apsal sejak 2 menjak ni kalau ada je orang nak wat blog review aku la plak terhegeh-hegeh buat muka tak malu tumpang populariti orang..Wakakaka..

Sebelum ni aku tak peduli pun diorang nak buat blog review ke apa. Ada aku kisah. Yang penting hidup aku bahagia. Tapi sekarang pun bahagia jugak tau. :P






Blogger ni memang betul-betul review la. From A to Z wa cakap sama lu. Dari gambar header sehinggalah entry-entry yang aku tulis dalam blog. Wow!!!
Really really really appreciate that!
Thank you so much!!!
Lain kali buat lagi ye..Muehehehe :P



Ha ni la gambar baby aku. *over plak*
Dan terang lagi bersuluh ada watermark DenaBahrin..Ni la gambar anak kepada blogger Dena Bahrin. Comel kan? Secomel Umminya. Btw tahniah Dena for your newborn baby. Welcome Saif Amaan Daniyal!!


Secomel umminya kan. Muda-muda dah jadi ibu dan isteri. Cayalah!! Kalau aku tak tau la apa jadi. Mesti jadi macam Ersalina dalam Setia Hujung Nyawa. Pagi petang siang malam dengan laptop. Rumah bersepah. Bilik tak kemas.Masak tak sedap. Tidur lewat. Bangun lambat. Wakaka..


p/s: Versi entry 2 in 1..Malas nak buat entry lain so gabung je la. Hek3. So korang pergi la terjah blog News Edisi Blog Sikarap kalau nak direview jugak macam aku. :)

Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

13 comments :

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...



Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...



Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...



Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...



SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...



Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

PingJeDotOrg Page said...

wahhh...bestnye..hehe..jom lah review pingje.org..nnti kami senaraikan blog tukang review kat sidebar pingje.org selama 2 bulan!.. :)

Mamiku Admin@pingje.org

nadia farhana said...

untungnye hihi comel baby

Seneorita Baharin said...

tahniah dear...blog chantek sbb tu la kena review kan..hee :)

fatin aziz said...

thanx dear!!! :)

Fieda Rafli said...

comel baby..

Fieda Rafli said...

comel baby..

Fieda Rafli said...

comel baby..

Noraqilah Johari said...

tahniah :)
bestnye ad org review kn :)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/01/la-tahzan-innallaha-maana.html

Miss Zahirah said...

bestnye dpt review.. tahniah..
happy blogging.. ;)

Nabilah Azahari said...

comelnyeeeeee!

Firdaus Sazali said...

Mgkin secret admire la 2..hehe...

http://beritaremajaonline.blogspot.com/

fatin aziz said...

haha..xde la.. :)

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt