Sunday, January 27, 2013

CONTEST BLOG PALING CANTIK 2013

Assalamualaikum :)




Saya join contest pulak tawan-tawan.Boring kan blog aku tiap kali masuk je contest. Tiap kali masuk je segmen. Rilek2 jangan marah, aku join dalam masa cuti sem ni je. Buka sem nanti konfem tak ada masa nak join sana join sini.Lepas ni baru aku akan pikir entry2 yang best lagi gempak lagi happening lagi mantoopp lagi MELETOP!

So now bagi korang yang rasa blog korang tu cantik join la. Aku tak rasa blog aku cantik tapi aku rasa aku yang cantik sebab tu aku join * sila muntah hijau sekarang tapi ambil plastik dulu takut terkena karpet korang* Wakakaka...


Lots Of Luv ,
Fatin Aziz...

2 comments :

cikumi armena said...

rjin gila join contest..gud luck weyh.hehehe ^^,

fatin aziz said...

aku tgah boring xdak nak watpa plus xdak idea nak cerita.. haha

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt