Saturday, January 26, 2013

Segmen: Jom Blogwalking

Assalamualaikum Uolls :)

Jangan jemu la pulak kalau semenjak dua menjak ni belog aku penuh dengan segmen dan contest. Lagipun aku pun tak tau apsal mood aku tengah baik nak join segmen sana sini contest sana sini. Kalau selalu aku pandang sebelah mata je, tu kalau rajin kalau tak rajin tak pandang langsung.


Segmen ni bukan saja2 join tau. Korang boleh menang.Best tak? Best la kan..So apa lagi jom la join ramai2 baru meriah kan...Klik banner kat atas kalau berminat nak join :)


Lots Of Luv,
Fatin Aziz..

25 comments :

nabila biela said...

tq join..hehe

nabila biela said...

tq join..hehe

fatin aziz said...

welcome :)

NurulMirotic[NSHS] said...

SALAM SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA :) DONE FOLLOW YOU :) FOLLOW ME BACK YE :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

shah miea said...

done follow =) follow me back
same segment

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jom-blokwalking-by-nabila-biela.html

MawardiYunus said...

Salamni entry untuk awak. thanks sebab sudi jadi follower saya. http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/followers-mingguan-6.html

kalau sudi mohon like page ni ye :) https://www.facebook.com/IstilahMinda

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

Aireyn Ashra ツ said...

singgah dari segmen yang sama ! hehe

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

salam kenal ..

Nisa Syakila said...

slm.. :)

visit from segmen yg sama

done follow you :D

follow me back :)

thanks , nice blog :)

http://syasyaishiteru.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

anis suryanie said...

hye! jenguk2 n folo kamu :)
dtg dr segmen y same ^_^

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Hye ! dari segmen yg sama . Done BW n follow , BW my blog too , thanks :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

SD said...

Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama. follow sini..

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking-by-nabila-biela.html

p/s :: bagi yang ada tweet n fanpage.. SD like n follow sekali.. jemput la follow n like yang SD sekali :D

shila azizi said...

salam blogger

singgah dari segmen yg sama :)

Miss Za said...

singgah dr segmen yg sama....already follow ur blog..
http://meetmissza.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking-by-nabila-biela.html

MomoiBH said...

dari segmen yg sama.done following u :)
http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

AinNadhirah said...

Dari segmen yang sama.. done following u..

http://aindonashi.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blokwalking.html

SAM DIA said...

Assalamualaikum wbt singgah dari segmen yang sama.done follow. salam kenal dan jemput la berkunjung ke blog baru sy :D http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Nadhirah said...

Assalamualaikum . Dari segmen yang sama. saya dah follow ^_*

http://nartzstation.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Angel Love Soldier said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

نور افيره said...

singgah dr segmen same..done follow~ (^_~)v

Budu Bilis said...

assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama. Gud luck :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-vs-awal-tahun-by.html

FATIN UMIRA said...

dtg dri segmen yg sme done follow awk . follow me back http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

Budu Bilis said...

assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt