Sunday, January 20, 2013

SHORT SEGMENT BY NAA


Aku join segmen pulak kali. Nampak sangat yang aku memang tak ada kerja. Lagipun aku malas nak menaip. On9 pun bukak blog sekali lalu je sebab busy melayan novel penuh perasaan lagi khusyuk seolah-olah aku tengah mengira power, voltage dan current dalam litar guna nodal analysis. (aku tau korang bukan faham pun akau ngarut apa)

Korang pun join jugak tau. Tarikh tamat dah dekat tau. CEPAT!!!!

Header saya:



5 comments :

Nurul Ain said...

salam dear..nak tanye u ada hantar link ni kat komen tak??ke i terlepas pandang ni...

Nurul Ain said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Ain said...

dah letak link u..tapi tlg cek yee takut terdouble link..thanks u

fatin aziz said...

ok thanks..:)

Dianaa said...

Salam :)
FD singgah sini dari segmen yg sama
http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

jemput join Topup Giveaway ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt