Thursday, January 17, 2013

TEMPAH SEKARANG!!!

Caps lock uolls. Penting tau!!
First time nak menjual ni uolls!! Give a big clap for me. Bajet macam menang anugerah oscar sambil jalan kat karpet merah lambai-lambai tangan kiri nak kanan dengan kamera DSLR Canon keliling pinggang aku tengah ambil gambar aku.

Aku tak jual baju, kasut, handbag, makanan, kosmetik, produk kecantikkan. Aku jual GELANG!!!
Ala-ala Ac Mizal. Mana tau tup tup nanti masuk tv budak hingusan yang hingus meleleh masih lagi lap dengan tangan baju jadi DATO uolls.

Ok lah dah mengarut panjang ni. Sekarang tengok gelang apa yang akan aku jual.






 Ni original Swarovski Pearl dari Austria...bukan pearl air tawar/masin. company Swarovski dah keluarkan pearl Swarovski sekarang ni. Lebih cantik & lebih berkilau.

 Penyangkut & chain tu adalah Sterling Silver 925. Memang tak akan berkarat.

Cara nak tempah akan dimaklumkan di next entry. 


p/s: Saya cumalah ejen dropship bagi gelang pearl ni. Bukan saya yang buat sendiri. Harap Maklum.. 


Lots Of Luv,
Fatin Aziz.. 

3 comments :

Mimi Fadeli said...

cantik gelang nih

Nana Liena said...

cantik gelang tu..hehe.. yg pink.. brapa harga?? mmg design mcm tu ja ea..?? :))

fatin aziz said...

nantikan entry seterusnya..ada macam2 warna :)

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt