Monday, January 14, 2013

Tetiba Rasa Lapar KFC

Tengah seronok membelek blog Fatin Liyana, tetiba perut berkeroncong mintak KFC.
Biasalah tengah cuti sem tak ada benda nak buat mesti 24 jam hadap laptop sampai juling-juling mata,golek-golek atas katil dengan teddy baru ni. Tak facebook, twitter. Tak twitter, blog. Tak blog, tido. Tak tido, makan la!!!

Kalau aku mintak KFC as my birthday celebration kat my dad boleh tak? Hehe..Boleh la boleh la..(suara gedik sambil mata terkebil-kebil)


Meleleh air liur aku kempunan nak makan benda ni. Meleleh air mata sebab abah tak balik kerja lagi nak mintak belanja KFC. Meleleh air hingus sebab menangis teresak-esak tak dapat nak makan KFC sekarang ni. Meleleh air peluh bangun duduk bangun duduk sambil tengok jam dengan kalkulator kat sebelah kira detik waktu abah nak balik kerja. 
*ok mohon penampar sekarang*

Last aku makan waktu Harimau Malaya lawan Indon ke kalau tak silap. Dah lama dah tu! Walaupun baru beberapa bulan. Tapikan McD lagi lama aku tak makan..Hhhhhmmmppp..

Tak kira nak makan KFC gak..Nak jugak..Nak jugak
*sambil lompat-lompat macam budak-budak*

Mohon siapa-siapa tolong belanja.
Contact di FB ye. ASAP aku bersiap..hek3



Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

9 comments :

Lyza Qayudonajew II said...

fuhhh . sedapp tu :P

fatin aziz said...

hehe..mestilah sedap..:p

Razil Tahir said...

hm... sekarang dah tak rasa nak makan kfc.. maybe sebab bosan kot...
rasa nak makan kat rumah... huuuu...

fatin aziz said...

selalu makan bosan la..tpi ni xtau sbb pe tetiba kempunan..hehe

fieda.aziz said...

my feveret, KFC !
gi mane2, mesti tekak nk kfc jer.. aptb . haha

noor shahirah said...

haha..meh jom turun penang..ira blnja..:))

fatin aziz said...

@fieda aziz peminat tegar KFC nampak..hehe

fatin aziz said...

@nor shahirah penang dekat dgn perlis ni. nanti trun sana btol2 baru tau..hehe

fieda.aziz said...

fatin aziz: mmg tegar sgt ! hehe

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt