Sunday, February 3, 2013

Bapa Sumbat Lobak Dan Rakam Kemaluan Anak Di Perlis




 
Bapa Sumbat Lobak Dan Rakam Kemaluan Anak Di Perlis - Sukar digambarkan penderitaan mental dan fizikal seorang remaja perempuan berusia 13 tahun dari Utan Aji, di sini, apabila dijadikan hamba seks oleh ayah kandungnya sejak setahun lalu dengan kejadian terbaru, Isnin lalu.

Selain berulang kali mencabul kehormatan anak bongsunya, lelaki berusia 46 tahun itu turut melakukan perbuatan amat menjijikkan apabila menyumbat lobak merah ke dalam kemaluan mangsa.

Lebih mengaibkan, lelaki terbabit yang juga pemandu lori itu memaksa anaknya merakam segala aksi menggunakan telefon bimbit sebelum rakaman itu dijual kepada rakannya.

Menurut sumber, mangsa yang juga anak bongsu daripada empat beradik diperlakukan sedemikian sejak berusia 12 tahun ketika ibunya tiada di rumah dan dipukul jika enggan menuruti kemahuan ayahnya.

“Suspek tidak merogol mangsa, tapi sering menyuruh mangsa berbogel dan meraba kemaluan serta serta payu dara mangsa. – Webberita | Terkini


Kesiannya....
Aku pulak yang melampau touching. Kesian kot kat budak tu. Aku pun perempuan jugak. Gangster2 aku masih ada perasaan belas kasihan. Kalau jadi kat aku tak tau la macam mana. Tapi mintak simpang banyak-banyak. Korang bayangkan lah seorang ayah yang sepatutnya anak meminta perlindungan tetapi diperlaku seolah-olah tak ada maruah. Astaghfirullah  ...


Lots Of Luv,
Fatin Aziz... 

15 comments :

~AmyLiana86~ said...

tu bukan ayah tp syaitan..mmg jahat giler la..

fatin aziz said...

setuju..

Alyn Lah said...

sedihnyeee.kesian. ade lagi setan mcm nii

Firdaus Sazali said...

Ish,,dah banyak kes saya tengok..

blogwalking from http://beritaremajaonline.blogspot.com/

fatin aziz said...

@alyn lah. kesian kan.. T_T

fatin aziz said...

@firdaus sazali tu la. skrg ni mcm2. ayah pun snaggup wat mcm tu. :(

Asiah Aisa said...

bapa durjana

fatin aziz said...

kan...thnx for reading!!!

CiK Bella said...

Saya qda bca ni di news ari tu. Btw, nice sharing :) teruk ayah dia ni. Buat maruah ank sndiri trcalar

inna_risna said...

ngerinya rasa bila byangkan lobak tu masuk dlm kemaluan. ibu bapa ptutnya jadi teladan yg baik utk anak2...bukannya bat anak mcm nie. feel sorry to hear this.

nur anis said...

haish! teruk betul.

fatin aziz said...

kesian kan...

NurulMirotic[NSHS] said...

Astagfirullah . Ngeri betul . Tak dapat dibayangkan . Dan tak nak bayangkan . Begitu perit penderitaan anak itu :( Huhukk . Knp la ada masih ayah yang berperangai begitu . Nauzubillah .

fatin aziz said...

tu la. ayah kan pelindung anak2. klau jadi mcm ni kesian sgt kat anak tu. mesti asyik takut je dgn ayah sendiri.

Shaza Amani Hidayah said...

Astagfirullah.....Sampai hati buat begitu dkt darah daging sendiri...Mmg kejam & zalim....Kasihan mangsa !

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt