Wednesday, February 13, 2013

Contest Blog Comel


Join lagi ye...hehehe..
Memang aku nak join banyak-banyak..hehehe


SYARAT-SYARAT
1) Follow blog ni dan like pages
2)Buat satu entry ringkas dan tampal banner kat atas dan backlink kan kat entry ni*letak link entry kat komen bawah ni*
3) Like SINI
4) Like SINI
5) Tamat pada 10/3/2013
6) Pemenang dipilih berdasarkan blog comel+kemas+cepat loading

Hadiah
1) Tempat pertama: Bedak arab+ Celak arab
2) Tempat Kedua: Satu Set Krim kologen*Rm55*
3) Tempat Ketiga: Bedak Arab
4) Tempat Keempat: Bedak Arab
5)Tempat Kelima: Celak Arab
6) Tempat Keenam: Celak Arab
7) Saguhati: Review 3 blog
 
 
Syarat yang simple dan hadiah yang gempak!!!
Sebab tu aku rasa macam nak join..Korang pun sama la join dengan aku sekali ye :)
 
 
Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

11 comments :

nur anis said...

good luck..

fatin aziz said...

thanx my dear :)

fatin aziz said...

thanx my dear :)

cikumi armena said...

ececeh..rjin gila kwn aq sorang ni join contest bagai.amik alih takhta aq ka kaki join bagai ni?hahahahaha..
gud luck weyh ^^,

fatin aziz said...

aku tension weh sbb x pernah menang..bukan mcm ang pernah menang. nanti aku dh menang aku berhenti la..hehe

Liana Norazmi said...

good luck my dear. ^__^ dtg dri segmen yg sama.

fatin aziz said...

thanx dear :)

aisyah humaira' said...

hai, niera dtg terjah :)
blog comel ! gud luck ! http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Alia Az said...

dari contest yang sama =D .. goodluck ! hehe =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Puteri Mama said...

dr segmen yg sama..gudluck :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

maria firdz said...

Salam kenal. Singgah dari contest yang sama. Jemput datang ke blog saya :-)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt