Saturday, February 2, 2013

Legoland Malaysia

Assalamualaikum :)

Again and again ada new entry. Target aku nak post new entry setiap hari before sem baru bukak. Amacam? Bagos tak aku?Friendly tak aku? Banyak idea tak aku?

Sape yang pernah pergi legoland? Cer cite sikit best ke tak. Waktu mula-mula aku tau ada legoland kat Malaysia first impression aku ialah...

"Ish macam budak-budak nak ada lego segala bagai. Beli lego pastu main kat rumah dah la"

Bila dengar orang ramai bukan main lagi suka nak pergi legoland terus menyelongkar google tengok gambar. Terus aku jadi macam...

"Wow!!! Macam ni ke legoland? Banyaknya lego. Tak runtuh ke? Aku main lego buat bangunan asyik runtuh je"

Cuti study week hari tu aku pergilah Johor. Terbaik ko Fatin study week orang lain berteleku dalam bilik dengan buku bertimbun atas meja, atas lantai, atas katil sampaikan kalau boleh bawa masuk toilet pun nak bawa sambil mandi yang ko pulak senang-lenang di atas katil empuk.

Tapi aku tak pergi Legoland sebab penuh dan...USS memanggil...Muehehe..


Niat di hati nurani aku yang lagi suci dan murni ni memang aku nak masuk USS tapi aku stay kat Johor. Rugi masa. Kalau boleh masuk pun tengahari. Sebab tu abah aku tak booking tiket awal-awal. Kita orang jalan-jalan je kat Sentosa.
Terus terang aku tak suka dan hati memberontak nak masuk jugak :(  

 Konfem wa cakap sama lu takkan sempat nak main semua. Masa aku pergi stay kat Singapore pun aku tak sempat nak main habis. Aku orang first masuk dan akulah yang last keluar. Orang lain ni main ke saje jalan2 sebab cepat sangat keluar???


So kalau sekali lagi aku pergi Johor konfem memang keonfem betul-betul konfem aku takkan lepaskan peluang nak masuk Universal Studio lagi..wakakaka..

Legoland tu nanti-nanti la tunggu bila semua dah siap :)


Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

11 comments :

Wan Ahmad Izudean said...

bilalah dapat pegi legoland, teringin jugak nak pegi ^^

fatin aziz said...

samalah..teringin jugak nak pergi..hehe

CiK Bella said...

Ari tu p lepas kuliah, sekali tutup pula ari rabu . Haha so, dapat ambil gmbar dr luar ja la

fatin aziz said...

hehe..xdpt masuk kat luar pun jadilah ye ..hehe

alyn amalyn said...

wah..best nyer..USS pun awesome..hmmm..:)

fatin aziz said...

USS mmg awesome sangat2!..hehehe

j.e.h.a.n. said...

member bagitau..kalau nak puas main kene tido sana..nnt tak sempat, nk p JPO lg..kuang..kuang, sempat nk window shopping lagi?

fatin aziz said...

ari tu pegi JB tak smpat nak gi JPO. mmg wajib kna gi JPO tu..hehe

inna_risna said...

klo boleh, laju2 je mohon staynight kat USS tu. boleh lepak makan tidor kat sana puas-puas kn?hehe!

fatin aziz said...

btol tu!!! Setuju sangat2.. :p

syasya fikri said...

wahhh,,sya x pernah g legoland lagi..da follow blog fatin da.. btw,best lagu..
dvafashionistaboutique.blogspot.com

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt