Thursday, April 4, 2013

Gelang Silver 925 Yang Menarik Hati




Assalamualaikum semua..Salam jumaat!!!
Ok memandangkan cuti midsem dah start aku akan mulakan balik bisness aku. Aku tak berhenti berbisness tapi kurang promotion sebab busy yang amat.

So sekarang ni aku keluarkan design gelang terbaru which bukan pearl tapi silver pulak. Gelang pearl masih ada ye. Kalau nak sila ke sini---->Gelang Pearl




JOM LIHAT DESIGN GELANG SILVER...




  KOD: BA0001

Material: Solid Sterling Silver 925 + Rhodium Plated

Panjang gelang termasuk rantai penyambung: +/- 18cm

Panjang rantai penyambung: +/- 3.5cm

Berat: 3.9g



Harga jual: RM105





KOD: BA0002

Material: Solid Sterling Silver 925 + Rhodium Plated

Permata: Cubic Zirconia

Panjang gelang termasuk rantai penyambung: +/- 17.5cm

Panjang rantai penyambung: +/- 3.5cm

Berat: 2.7g



Harga jual: RM90


KOD: BA0003

Material: Solid Sterling Silver 925 + Rhodium Plated

Permata: Cubic Zirconia

Panjang gelang termasuk rantai penyambung: +/- 18.5cm

Panjang rantai penyambung: +/- 3.5cm

Berat: 2.7g



Harga jual: RM117





 KOD: BA0004

Material: Solid Sterling Silver 925 + Rhodium PlatedPermata: Cubic Zirconia

Panjang gelang termasuk rantai penyambung: +/- 17.5cm

Panjang rantai penyambung: +/- 3.5cm

Berat: 2.7g



Harga jual: RM111



KOD: BA0005

Material: Solid Sterling Silver 925 + Rhodium Plated

Permata: Cubic Zirconia

Panjang gelang termasuk rantai penyambung: +/- 17.5cm

Panjang rantai penyambung: +/- 3.5cm

Berat: 3.6g



Harga jual: RM105



Sesiapa yang berminat boleh hantarkan nama, alamat, no telefon, kod gelang di...

1) fatin_0801@yahoo.com.my


Kemudian saya akan balas dan beritahu cara bayaran ye... :D  

Lots of luv,
Fatin Aziz..

2 comments :

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyer.. tergugat iman tgk gelang camni, hehe!

fatin aziz said...

saya sendiri pun tergugat jugak..haha

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt