Friday, April 12, 2013

New Banner For Online Shoppe

Assalamualaikum..

Mood happy sebab dapat menghasilkan banner for my online shop dengan titik peluh sendiri tanpa minta kawan tolong...Yeeepppii..

Btw yang senang boleh la gagah buat sendiri. Senang pun berjam-jam sampai sakit belakang mengadap laptop. Nasib baik dalam midterm lagi. Boleh bangun lambat.

Once kelas dah start belog ke mana online shop pun ke mana. Hewhewhew..
.
.
.
.
.
.




Cantik tak?? Oh please say yes.. :P
Kruk krak kruk krak tulang belakang aku nak buat ni je. Maklumlah aku bukan pandai nak buat benda-benda alah ni. Tu yang header belog tak pernah tukar pun. Wakakaka..

 Mula-mula letak yang ni tapi nampak macam ntah apa-apa je. Maklumlah main kopi pasta gambar kat google then letak nama je. 

Selepas godek-godek photoscape baru aku tau macam mana nak delete part yang kita tak suka dalam gambar yang kita ambil kat mana-mana even google or yahoo. Maka dengan itu jadilah banner yang di atas. Bravo fatin bravo!!!

Fisrt banner tu nampak la macam exclusive sikit kan. Walaupun berniaga tak ada exclusive sangat sebab tak ada masa nak promoto sana promote sini. Tapi tak apa first try memang macam ni. lumrah hidup. Nak berjaya bukan senang. Even nak berblog pun susah kan...

So jom ke page online shop saya:


ATAU

ke official website saya:



p/s: Mintak jasa like page di facebook dan subscribe di website ye.. Thank you :D

Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

2 comments :

Condoriano said...

Orang mula merniaga memang start dgn biasa-biasa, nanti buisness dah meletop baru tak lepas tangan mereply x)
Nice banner by the way.

fatin aziz said...

moga2 mcm tu la..hehe..InsyaAllah..amin..

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt