Thursday, June 20, 2013

Update Belog Menjadi Keutamaan

Assalamualaikum..Selamat malam.

First day cuti ni memang best sebab tak payah nak bangun pagi-pagi buta nak berebut bilik air dengan 6 orang housemates yang tingtong dan semuanya kelas pagi tetapi bila dah lama sure jadi boring kan. Bila dah tinggal seminggu cuti barulah cakap macam ni "eh dah nak habis cuti rasa macam baru je kan". Hohoho...


Mungkin cuti dua bulan setengah ni tak bosan kot sebab sebulan dah spent untuk Ramadhan. Berpuasa dengan family memang nikmat tak terkata. Siapa yang tak suka tu tak tau nak cakap la. Lain orang lain pendapat kan. Hekhekhek..Pastu seminggu pulak spent untuk raya tapi selalunya bukan seminggu, kitaorang extend jadi 2 minggu. Hahaha. Seminggu je mana cukup. Nak makan kat rumah ni lagi, rumah tu pulak, kat hujung sana, hujung sini. Paling-paling cikai pun 2 minggu tau. Makan tak ingat dunia lepas tu lepak-lepak kat hospital pulak sebab cirit-birit. Haahaha.. Bukan aku la, orang lain.. :P


Aktiviti hari pertama cuti ialah...

Mengendong (bukan mengandung ek) kotak tisu ke hulu ke hilir. Tapi nak jugak update belog.



Kotak tisu mak jah. Tak main tisu yang paket-paket tu. Vicks pun haruslah dibawa ke mana saja untuk mengelakkan ketidakselesaan nak bernafas. Gelap pulak la gambar ni. Kamera sony ericsson je. Kite takde iPhone, Note II segala bagai.


Maka dengan ini, first entry for the first day sem break. Target everyday nak update tapi hidup ni semuanya dusta. Belum tentu aku mampu update tiap-tiap hari. Muehehehe..

SEKIAN...

p/s: Dah tengok gambar anak Shera Ayob dengan Zahiril Adzim? Comel kot. Rasa macam nak gomol-gomol je. Macam anak mat salleh. Mak bapak takde la pulak nampak macam mat salleh. Agak-agak boleh ke aku dapat anak muka macam mat salleh kalau kawen dengan lelaki pure melayu? Ahaks..Bye2.. :P



Tak macam mat salleh ke? Jelez mak temah..

Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

2 comments :

Mysara Ab Rahman said...

klu blogger, bla blog xupdate, xbukak2 msti rasa xsenang duduk kn...

fatin aziz said...

haha..ye la tu.. :)

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt