Tuesday, July 23, 2013

Baru Perasan Dalam TV Tu Anwar Hadi

Assalamualaikum..


Bagi yang pernah tengok ASSALAMUALAIKUM BRO..TOLONG JAWAB mesti tau kan. Waktu mula-mula dulu aku dok tenung jugaklah. Siapa dia ni? Macam pernah tengok. Sebenarnya aku tak ikut sangat vlog-vlog anwar hadi. Lebih prefer Matluthfi. Kekadang tu ada la jugak tengok sikit-sikit. Dia interframe Matlutfi.


Aku pun bukannya tengok sangat rancangan tu. In fact jarang tengok TV dah. Bertaubat sebentar. Tapi internet harus. Hahaha...


Tenung punya tenung. Pikir punya pikir. Mimpi punya mimpi. Tanya punya tanya. Satu hari tu aku terbuka rancangan tu. Baru nak mula la. Dia cakap macam ni..


Host: Assalamualaikum...Anda bersama saya, ANWAR HADI dalam rancangan...


Aku pun pikir.. Anwar Hadi.. Macam pernah dengar je nama tu. Terserlah sangat keBENGONGan disitu. Hint dah ada tapi still tak boleh tangkap. Tutup tv, masuk bilik online. 






Dengan girangnya aku online, chatting, tekan keyboard dengan lajunye. Then, baru aku teringat tu kan Anwar Hadi dengan Matlutfi yang ko selalu tengok tu. Mak aaaiiiii!!!! Nampak tak tahap kelembapan berfikir. Hehehehe.. Ramai je pernah jadi macam tu. Tambah-tambah kalau kawan sekolah. Sebut nama macam pernah dengar. Tapi tak boleh nak ingat muka dan siapa dia tu sebenarnya. Walaupun tu kawan baik kita yang ketat-ketat, kamceng-kamceng kan. Huhuhu



Salam Ramadhan....



Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

16 comments :

Intan Zulhilmi said...

Lagi suke tgk dia as vlogger kt utube la...kt tv tu cam kaku jer...hehe...formal kot kan kene ler jaga sket ye x...

fatin aziz said...

ye la kat utube boleh gile2..ni kat tv rancangan agama pulak tu kena cover ckit la kot..hehe

Cik Nurani said...

pernah dengaq nama ni. tapi x follow sangat..comey gak .huehue

fatin aziz said...

hehe..ni vlogger.. :)

kacang buncis said...

suka anwar hadi

fatin aziz said...

:D

Eina Sakinah said...

ina pun aritu baru prasan yang dia jadi pengacara tu.. haha

fatin aziz said...

hehe..ada jugak yg serupa ye..

Aida Syifaa ♥ said...

dalam tv tu dia nampak hensem kan? hihi

fatin aziz said...

haha..org mmg ensem dah..kat mana2 pun ensem.. :D

NoRfArAhiN said...

cerita kat channel mane ea? kenapa x prna perasan? lame sgt x tgok tv. huhu

fatin aziz said...

kat astro ria.. :)

khairunnisa said...

sy suka tgok, hello bro tolong masak..hehe, btw done followed yours, feel free to visit mine k! =), salam ukhuwah

fatin aziz said...

owh yeke..saya baru tgok tadi..hehe

Sizzling Suzai said...

salam ramadhan...harr kena sgt ni sbb sy pon baru trnmpk iklan show ni bbrapa hari lepas n trbace nme Anwar Hadi??? ehhh bkn vloger tu ke??? HAHAHHA same lah respon kt brdua... ;) btw dropping to say hi!

fatin aziz said...

salam ramadhan ye.. :D

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt