Sunday, July 14, 2013

Telegram Untuk Tersayang

Assalamualaikum..

Back to old school. Sms? NO. WeChat? NO. Kita guna telegram. Pelik ke? Ada aku kisah. Aku memang kisah sebab ini kisah aku, korang jangan kisah sebab bukan kisah korang. Waaahhhh..Tersayang?? 

Boyfriend? NO.
Tunang? NO.
Suami? OF COURSE NOT

Ini khas buat ANONYMOUS. Sayang ke? Sayang sangat-sangat. Semua post aku dia komen. Naikkan trafik blog aku. Ramaikan pengomen kat setiap post. Mau tak sayang?? Sayang ketat-ketat tau. Rasa macam tak boleh hidup la kalau takde dia.




Perkenalkan kesayangan aku yang amat sangat. Tak boleh hidup tanpa dia seriously. Nak together-gether selama-lama lama lama lamanye. Tau tak selama-lamanya. Bukan sehari dua tau. Opppsss!!! Ok2 dah, bulan puasa kena KAWAL..


Dear my sweetheart,

Please stop writing this kind of comment. Kalau aku faham takpe la jugak. English pun ko tak paham ke?? Tu la kecik-kecik taknak masuk SmartReaders. Ha ni la jadahnye. Lain kali masuk Smart Reader ye adik-adikku. Akak ni dah tua kerepot baru nak masuk buat malu je. Masuk sekali dengan anak-anak. Pendidikan sepanjang hayat katakan..


Memanglah you guna english darling, tapi kalau nak chat berdua tak payah la kat sini. PUBLIC you know. Zaman dah maju. Guna je WeChat, Line, Whatapps, KakaoTalk.


Tension bebenor bila buka je blog tengok ada comment, seEKSAITED mungkin klik nak tengok siapa yang comment. Blog jarang dapat komen memang la macam ni sikit. Bila tengok je anonymous, darah dalam badan aku berhenti mengalir. Rasanya darah dah beku kot dalam badan sebab kecewa dan menyesal sebab terlampau excited sebab ada comment. Wuahahaha..


Sekian sahaja warkah buat kali ni ye. Kita berjumpa lagi di lain lembaran.

Kalau ada sumur di ladang,
Boleh kita menumpang mandi,
Kalau ada umur yang panjang,
Boleh kita berjumpa lagi.

Pecah kaca,
 pecah gelas,
Lepas baca,
 harap balas.


Ecewwaaahhh...Kata telegram untuk tersayang..Haruslah ada pantun kan..


p/s: Nak taip TOGETHER pun tengok google translate. Bulan puasa otak tak betul. Sebelum kena bash sebab tak pandai tulis TOGETHER baik aku check dulu ye dak???

Lots Of Luv,
Fatin Aziz..

14 comments :

Atikah Isa said...

Hahahahahah .... xD xD xD . penulisan u buat i gelak u know

fatin aziz said...

oh really??hehe..thanx for reading eh.. :D

TeTo YakSa said...

Hahahahaha..... :)

fatin aziz said...

:D

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

hahha, saborjelah

fatin aziz said...

huhuhu

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

hhehehehehe... sabar2... :)

fatin aziz said...

haha..mmg kena bersabar la ni.. :D

alyalyana said...

alahaii....hilang eksaited bila dapat komen camtu =(

fatin aziz said...

haha..kan..

Nurul Hidayah said...

kan.. kadang kadang ape entah anon tu merepek. hee nasib jarang anon yang komen.

Cik Tanpa Nama said...

salam haiiiiiiiii fatin... tah ingat lagi ke x kat kite tu...maklumlah kita dah lama tak update blog..huhu

fatin aziz said...

Nurul Hidayah..yang ni bertimbun..byk lagi kat post lain..hehe

fatin aziz said...

Cik Tanpa Nama..waalaikumussalam..mestilah INGAT!!!! patutlah lama tak nampak..hehe

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt