Tuesday, August 27, 2013

Dah Ada Pembantu Untuk Bisnes Online

Assalamualaikum...


Sejak jadi gadis berjaya ni (ecewah) sibuk memanjang je. Update blog, ambik order customer, promote barang lagi,update barang baru. 24 hours la depan laptop ni sampaikan internet ni habis limit dalam masa seminggu je. Hekhekhek


Dan sekarang dah ada peneman ketika bekerja..



Ni la peneman iolls. Boleh jadi secretary jugak. Ambik order,jawab panggilan customer. Dah nak masuk sem kan haruslah ada peneman aka pembantu. :P

Akan bawa dia ke hostel. Peneman buat assignment yang bakal berlonggok nanti.. :(




Tengok.. setia je dia menanti customer untuk dilayan.  Bagos budak ni..




Kat perut dia takde poket. Tapi ada kenangan tempat aku beli. Comel kan kangaroo ni. Rindu nak pengang kangaroo,kita pegang patung ni. Lembut je bulu dia. I loiiikkeee.. Macam teddy bear yang korang beli kat kedai..


Ummi: Dari kecik tapak tangan sampai dah tua tak habis-habis dengan teddy bear. Pantang nampak teddy bear suruh abah beli. Abah pun layan je. Dari yang murah sampai ke mahal.

Me: Biarlah...

Ummi: Kawen nanti macam mana la..

Me: Takpe..Kak fatin akan buat suami pun suka teddy bear. Boleh share dengan anak. Aaauuuwwww!!!


p/s: Peduli apa orang cakap, aku akan bawa kangaroo ni kat hostel nanti. Nak bawa yang besar tak sanggup, takot rosak. Hekhekhek...


Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

18 comments :

Mya said...

aww comelnya peneman dia! :D

fatin aziz said...

time kacih.. :)

sYiRa LoKMaN said...

jom join segmen ni ! ^_^ http://syiralokman.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

fatin aziz said...

InsyaAllah.. :)

cynta ieda said...

alalalar...comelnya kanggaro tuh..heee

fatin aziz said...

kangaroo ckp time kacih akak..hehehe

Ms Qiya Saad said...

Comel kanggaroo..mcm tuan dia jugak..hehe

fatin aziz said...

haha..tuan dia tak comel pun..kangaroo je comey.. :P

Chuu Muqhlis said...

alolo comel je peneman dia :D

fatin aziz said...

kangaroo cakap "saya mmg comel pun"..hahaha

Eina Sakinah said...

alaaa cutenya kangroo tu.. hehe

fatin aziz said...

time kacih.. :P

Wan Ahmad Izudean said...

comelnya, nampak sedap dipeluk..

ingtkan pembantu tu orang tadi..hehe

fatin aziz said...

haha..x sedap pun nak peluk..kecik sgt.. :)

Cik Mun said...

comelnye cik kaggaroo dieee

fatin aziz said...

hehe..:)

Ikhmal Malique said...

semoga terus succes dalam bisnes awk.. ^^

fatin aziz said...

InsyaAllah..amin.. :)

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt