Saturday, September 28, 2013

Tawaran Untuk Blogger Dan Peniaga Online

Assalamualaikum...

Setelah berfikir puluhan kali sampai nak masuk jutaan kali (ober nak mampoih), aku pun fikir lah yang dah tiba masanya aku bantu para blogger baru mahupun peniaga online yang baru berkecimpung dalam perniagaan.


Nak naik bukan mudah. Nak berjaya bukan mudah. Nak maju bukan mudah. Aku mula jadi blogger dari zero follower hingga la sekarang semua berkat dari blog review orang lain. Jadi kali ni aku nak buat blog review atau online shop review. Syarat yang mudah dan simple.


TAK PERLU BUAT ENTRY ATAU SEBAGAINYA.


Untuk blogger:

Anda perlu drop link blog kat bawah ni. Blog yang menarik perhatian saya, akan direview. So make sure blog korang kemas dan faster loading. Takde nak kena tunggu lama.


Untuk peniaga online:

Anda perlu attach dokumen seperti gambar, produk, harga, dan kalau boleh testimoni kalau ada ke emel 

fatin_0801@yahoo.com.my

Siapkan full advertisement. Maksudnya ayat jualan dan sebagainya perlulah dikarang sendiri. Saya akan publish dan promote kan di blog ni sahaja. Produk anda, diri anda yang lebih tahu. Saya tak mampu nak describe sebab bukan saya yang gunakan product anda. Tersalah explain parah nanti. Hehehe


p/s: Tak semua akan direview oleh saya. Saya akan pilih mengikut citarasa saya. Jadi hias cantik-cantik untuk para blogger dan gunakan ayat-ayat power untuk advertise online shop korang supaya dapat di review.. :D


Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

14 comments :

Aidil Zaki said...

http://aidilzaki55.blogspot.com/

mizniesa said...

http://mizniesa.joowaal.net/
pls utk promote kan sekali job saya as Financial Advisor. Sikit huraian pasal financial advisor ialah seorang penasihat kewangan utk membantu sesiapa yg mempunyai masalah tentang blacklist, nak buat pinjaman utk beli rumah, kereta and etc. Saya akan membantu buat pinjaman sekali dengan cara pembayaran balik tanpa memeningkan kepala anda. Ape pon, thanks a lot pada blogger Fatin Aziz. Awak mesti kenal saya kan dlm FB, Mizniesa...anyway, kalau awk betul2 pilih cerita and blog saya, saya amat2lah hargai. Hanya Allah SWT shjlah yg dpt memurahkan rezeki awk.... <3 :) Wasalam...

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/

sila review blog saya ^^

Mysara Ab Rahman said...

Mysaraabrahman.blogspot.com

Jmput sggh n review blog kte

sYiRa LoKMaN said...

http://syiralokman.blogspot.com

nakkk ! ^_^ hee

Wan Ahmad Izudean said...

http://www.xpresikuseven.my/

^^

Nadzirah Zailani said...

http://gourgeousblogofzieyrazailani.blogspot.com/

#REVIEW BLOG SAYA YE .. TERIMA KASIH SIS

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhuwah dari bunda...

http://norazis2908.blogspot.com

Zarul Shazidee said...

Alo.... minta jenguk blog hitam putih ni.. xnak review pun ok.. jnji jemput la menapak kat blog hitam putih ni..

http://www.zarulshazidee.com/

Tun Aidil said...

Assalamualaikum semua..
Sebenarnya saya teringin nak melakukan satu GIVEAWAY untuk menghargai para blogger`s kat luarsana yang rajin berblog dan blogwalking. Saya tahu masih ramai lagi para blogger`s yang masih belum saya kenali so dengan lafas Bismillahirahmanirrahim saya Tun Aidil ingin melancarkan satu GIVEAWAY yang di beri nama 1st G.A of Gangentry. Dan Gengentry sesuai dengan tagline sebuah majalah untuk blogger saya harap sangat anda semua sertai Segmen pertama saya..
http://gengentry.blogspot.com/2013/10/1st-ga-of-gangentry.html

Ychun Esmail said...

http://thehyperbeast.blogspot.com/
Hi , review my blog please :) Tq

sal mila said...

aiman-gift2013.simplesite.my

tolong akak ye dik..thanx.
my email salmila1978@gmail.com

norman said...

Assalamualaikum tuan/puan,
KOPI KEMUDIK, SUSU KAMBING, KOPI NANDUK/BIO-ASLI, TANAH LOT
Assalamualaikum tuan/puan,
Mohon pasarkan Kopi KEMUDIK .
Penghantaran melalui pos.
Pembayaran secara bank-in atau cek.
Kopi KEMUDIK
Koperasi Permodalan Melayu Wilayah Kuala Muda/Sik Kedah Berhad
5 dalam 1

( Gula Halus , Krimer Bukan Tenusu , Kopi Segera , Habbatus Sauda , Fiber )

Kebaikan Fiber / Serat :

memudahkan proses pencernaan , memperbaiki pembiakan mikroflora yang baik , mengekalkan kesihatan saluran dalaman tubuh dan membantu mengurangkan pengumpulan bahan-bahan yang tidak diperlukan tubuh, khususnya organ dalaman.

Kebaikan Habbatus Sauda :

Nabi Muhammad S.A.W. bersabda dalam Haditsnya yang dikutip dari kitab Ash Shahihain
“Gunakanlah Habbatus Sauda’ kerana di dalamnya terdapat sejenis ubat dari segala jenis macam penyakit kecuali As Sam (maut)” (HR.Bukhari, Muslim)

RM 20 for 20 sachets

Postage cost : RM 10
Total cost : 30

To order : 017 5503065 Mr. Norman
Email : neorise2010@gmail.com

Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/2013/05/kopi-kemudik.html
http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/

SUSU KAMBING / KOPI SUSU KAMBING / GOAT MILK / GOAT MILK COFFEE
RM 22 for 20 sachets

Postage cost : RM 8
Total cost : 30
To order : 017 5503065 Mr. Norman
Email : neorise2010@gmail.com

Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/susu-kambing-kopi-susu-kambinggoat-milk.html

Kopi Nanduk GOLD
http://www.bio-asli.com/?id=neorise
www.bioasli.com/?id=neorise
www.tvbioasli.com/?ref=neorise
www.bioasli.co.uk/?ref=neorise
www.prepaid.bioasli.com/?ref=neorise
http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/kopi-nanduk-gold.html

TANAH LOT
Assalamualaikum tuan/puan,
Saya ada tanah lot lidi untuk dijual.
Tanah Lot Untuk Dijual Di Bukit Selambau, Sungai Petani, Kedah
Tanah Lot 55' x 75' , sesuai untuk tapak rumah atau bangunan. Lokasinya di Bukit Selambau , Kedah iaitu berhampiran Pekan Bukit Selambau, jalan besar Bukit Selambau, 300 meter di belakang Sek. Keb. Bukit Selambau, berhampiran menara telekomunikasi dan kilang kayu.
Sesuai untuk tapak rumah dan bangunan
http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/11/hartanah-3.html

http://kemudikberhad.blogspot.com/2012/10/koperasi-permodalan-melayu-wilayah.html
http://kelasenglishdewasakorporatveteran.blogspot.com/

DK said...

Hm..blog dah best, kalau update lagi best.. :)

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt