Tuesday, January 14, 2014

Adakah Anda Peminat Gajet?

Assalamualaikum...

Tinggal satu lagi paper sebelum boleh bernafas selega-leganya. Taip cepat-cepat sebab nak sambung study balik. Ni pun sebab nak postkan short entry. Tolong rakan blogger yang lain. So guyzzzz check it out...





Ha!!! Ni nak cakap... Korang boleh ke hidup tanpa handphone. Takde yang canggih-canggih pun tak kisah yang penting ada phone at least boleh call or mesej kan. Yang ada pakwe makwe lagi la tak boleh hidup tanpa phone kan. Tak mesej sehari tak call sehari hidup semua tunggang langgang macam dah takde hala tujuan hidup. Tapi bukan aku la. Sekadar pemerhatian je..Wuahahaha..



Tapi alangkah lebih baiknya sekiranya kita dapat memiliki smartphone. Paling cikai pun satu ye dok?? So kat sini aku akan bagi link untuk korang rujuk senarai harga smarphone ataupun nak beli online pun boleh. Bukan setakat online,COD (cash on delivery) turut disediakan.  Paling best sekarang ni tengah ada promosi Tahun Baru China. Harga semua meletop pow pow bak ang pau kata kow...


Nah linknye... Grab it one!!!!



SELAMAT BERSHOPPING


Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

2 comments :

Cik Mun said...

mun pun xpakai smartpon..hehe

zara may said...

I love your blog
followed
http://minimaysi.blogspot.co.uk/

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt