Saturday, February 22, 2014

Bestkan Kalau Dapat Rumah Macam Ni?

Assalamualaikum...

Layan gambar dulu la..














Bestkan??


Orang cakap "make a dream comes true"
InsyaAllah..hakhakhak

Bukan senang nak berjaya. Nak buat apa-apa pun dalam dunia pun bukannya senang. Kalau nak senang kawen je dengan orang kaya konfem dapat rumah macam ni but make sure jangan kawen dengan datuk-datuk yang tak sesuai dengan umur korang tu.

Mentang-mentang nak jadikan impian kenyataan sanggup je kawen dengan "datuk-datuk"..wakakaa..


Ok lah..Nak sambung mimpi-mimpi rumah comel-comel la..

Wassalam...


Jom lawat ke page online shoppe saya dan mintak jasa klik like ye---->FATYYN SHOPAHOLIC SHOPPE

Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

10 comments :

Farah Arina said...

kalau farah dapat rumah macam ni, tak nak keluar rumah xD

Niena Reen said...

Memang best habis kalau dapat rumah begini. Tapi kak, mana tahu kalau satu hari nanti tercapai impian akak? Hehehe.... :D

fatin aziz said...

@farah arina..kan..nak duduk je dalam tu.. ;)

fatin aziz said...

@niena reen..hehe..amin dik..semoga masin mulut adik.. :D

Tasha Aqisha said...

dpt rumah cntik mcm ni mmg tak kluar rumah... dok dlm rumah ja senyap2.. lpak pun dlm rumah.. best2

fatin aziz said...

@tasha aqisha.. best kan..semua ada kat rumah..nak2 kalau ada jakuzi..hahaha

Bahrain said...

Best memang best tapi mahal tu kalau nak buat macam tu.

Wan Maruzen Wan Husain said...

best gileee......

Alynn Mueez said...

kalau lah suatu hari nanti..ini rumahku...Alhamdulillah..bez nyer...xkuar rumah dah! hahahah

fatin aziz said...

haha..btol3..semoga menjadi kenyataan..hehehe

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt