Friday, February 28, 2014

Diskaun Untuk Latest Phone

Assalamualaikum...


Pening kepala tau tak. Baru masuk 2 minggu untuk sem 4 dah kena tukar hostel. Baru je angkut barang segala bagai, kemas habuk-habuk, sawang-sawang, lap almari meja tup tup kena kemas semua balik pindah hostel lain. Nasib baik baru lagi. Masuk je rumah, meja berplastik, almari pun berbungkus lagi, tilam pun balut plastik lagi. Kurang la sikit kemarahan dan kebengangan tahap kebangangan. Fuhhh.. ambik kau! Sampai tahap tu nak descride BENGANG tu.


Kena sangat entry ni dengan aku memandangkan aku tengah dalam mood nak beli phone baru. Kononnya nak senang berbisnes. Padahal nak main candy crush bila ada gap yang panjang sebelum masuk kelas.



Dah tengok atau usha-usha atau merisik handphone mana idaman kalbu. For me haruslah XPERIA Z. Camera tuuuu dia...Beli yang ni konfem dalam tong sampah DSLR. Hahaha...




Diskaun ni aku bagi kat korang yang nak beli apa sahaja handphone yang korang berkenan. Baik tak aku? Aku pulak tengah kumpul duit sebabnya ada diskaun ni pun still duit tabungan belum cukup. Jadi bermurah hati aku bagikan diskaun ni untuk korang. Ambik je..Ambik.. Semua boleh ambik!!!


BTW XPERIA Z ni kamera 13.1 MP kot. Handphone korang ada?? Takde kan..Kalau ada pun senyap sudah tak payah riak sangat. Kepada yang takde tu pergi la beli ada diskaun ni...





DESCRIPTION:
 
  • Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean) , planned upgrade to v4.2 (Jelly Bean)
  • Support 4G LTE Technology
  • Quad-core 1.5 GHz Krait CPU
  • 1080 x 1920 pixels, 5.0 inches Full HD Touch Screen Display
  • microSD Card slot, up to 32 GB
  • Internal Storage 16 GB
  • 2 GB RAM
  • Support NFC
  • Primary Camera 13.1 MP, 4128x3096 pixels, autofocus, LED flash
  • Secondary Camera.  2.2 MP, 1080p@30fps
  • Stand-by Up to 550 h (2G) / Up to 530 h (3G)
  • Talk time Up to 11 h (2G) / Up to 14 h (3G)



* RM 15 untuk belian minimum RM 100
* Sah sehingga 31 Mac 2014
* Penggunaan tanpa had



KOD DISKAUN:
498373LPM



Maklumat lanjut boleh layari lama web yang tertera ini...



3 comments :

Torascool said...

salam kenal dan follow
torascool(dot)blogspot(dot)com

princess iedayati said...

singgah :)

Pondok Usang said...

ipmart mmg ade produk yg jual lg murah berbanding jualan diluar.

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt