Wednesday, May 28, 2014

Belog Berwajah Baru

Assalamualaikum semua...

Hari tu kan tangan ni tetiba gatal nak ubah blog. Tapi otak tak ready dengan semua-semua ni. Last-last hilang berdesup macam tu je. Pening dengan study lagi. Mana taknya dengan nak mengadap coding dalam subjek microcontroller lagi boleh pulak nak mengadap coding untuk blog ni. Boleh gila jadinya. Muda-muda lagi dah gila. Mintak simpang.



Akhirnya dengan duit poket yang lebih seciput (aceh!!) aku pun upah la orang. Walaupun nampak macam benda simple kot. Boleh buat sendiri tapi aku prefer orang la buatkan. Sesungguhnya mereka lebih expert. Niat nak tunggu lepas final baru nak try ubah semua kat blog ni sebab dah lama biarkan blog dengan background yang sama kan tapi dibatalkan sebab sakit pulak mata kitew nak masuk blog ni dengan putih je semua. Sekali-sekali kena lah ubah angin jugak. Takkan nak sama je tiap-tiap tahun. Orang lain pun jemu jugak kan.



Kalaulah tiba-tiba korang terniat di hati nak ubah template atau nak full edit blog nak cecantik macam Iolls atau nak cantik lagi boleh Uolls pergi kat link and kawtiw dengan owner baik punyeeerrr. Akak yang buat ni pandai kot. First impression aku buka blog ni "wah..blog aku ke ni?". Gitu lah ghopenyer...




Banyak blog dah dia edit. Semuanya cantik-cantik. Rasa macam nak buat semua design pulak. Untuk yang aku tempah ni RM50 je. Selalu RM100. Tapi ada promosi kot. Kot la. Aku pun tak sure. Tetiba iklan tu menangkap bebola mata aku so aku pilih la akak ni. Dah lama jugak aku cari designer untuk edit blog. Finally jumpa jugak dan 100% puas hati. Aku berani konfem korang pun akan puas hati jugak sama persis (oh indong pulok) aku.


Ok tu je. Aku nak sambung buat coding mini project. Mohon doakan aku untuk final and mini project yang masih tak berhasil lagi walaupun minggu depan dah nak present.


Bubye..


Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

8 comments :

Iezwa Razk said...

Kak jia memang kreatif. Sy pun selalu tempah kt dia :)

nor_farihan said...

cantik...

Niena Reen said...

Wah, memang sweet ja nampak.. Comel comel! :D

fatin aziz said...

thank you semua sbb melawat ye.. :)

zakira afina said...

comel gileeee haha sukee :D

Khamsi Abdullah said...

Wajah baru y smart :)

fatin aziz said...

thank u smua..rajin2 la melawat sini ye. :)

fatin aziz said...

thank u smua..rajin2 la melawat sini ye. :)

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt