Monday, June 23, 2014

Yeeehhhaaa

Assalamualaikum...

I'm totally free. Duk mengadap buku pagi petang siang malam adalah perkara yang paling ngeri bagi student. Terutama aku lah. Bila orang yang jenis malas nak study tapi terpaksa jugak, beginilah jadinya. Nak tak nak WAJIB pegang. Perkara sensitif bila exam ni, jerawat. Jujur aku cakap, aku nak tengok muka aku pun ngeri apatah lagi orang lain. Jerawat sekilo, eyebag sedozen. Nak tengok panda mai sini tengok muka aku. Tak payah habiskan duit beli tiket. Bagi sedekah bulan ramadhan lagi afdal. What??? Panda lagi comel??
 Ok fooinnee -_-


LIST:

1. Facial treatment. Kengkonon macam orang kaya. Padahal treatment sendiri. Relax kan diri. No stress!!!

2.Kumpul duit poket untuk next sem. Sem ni duit dah habis. Kena topup balik. So jemput la visit my fb page untuk PANDORA raya. Kehkehkeh

3.Workout. Mohon jangan hangat-hangat tahi ayam. Untuk raya uolls and wedding cousin nanti. Cousin kawen Iolls yang tereksaited melampau. Bila I kawen mohon orang lain eksaited jugak please..

4.Update blog. Ummmmm....Bergantung pada kerajinan aku yang rasanya tak pernah rajin pun.

5.Holiday. Let's check air asia dude. Tapi angan-angan, sebab my adik ada exam BESAR. Besar sesangat.

6.Kemaskan blog yang rasa macam serabut,pening,berterabur,sakit mata. Rasa macam nak adjust semua je. Ada je yang tak puas hati. Cerewet?? Untuk dapatkan yang terbaik haruslah cerewet kan. Hati pun senang.


Anggap sahaja ni sebagai intro bagi bermula sem break. Orang lain dah siap ke hulu ke hilir. Aku baru nak cuti. In fact esok baru officially start. 



p/s: ada tak sesiapa yang tau nak adjust lebar untuk bahagian entry tu? Boleh directly contact kat fb untuk bantuan ek. Nak adjust yg tu je. Yang lain jangan SENTUH!!! Jangan OKAY...


Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

3 comments :

CT Humairah said...

biasalah tuh student hihiks.. nanti dah grad pening and runsing urusan lain pulak :D

eeeh time kenduri kendara kita kena menonjol jugak :P wakakaka..

fatin aziz said...

hahaha..xkan pengantin je nak menonjol kan..hikhikhik

fatin aziz said...

hahaha..xkan pengantin je nak menonjol kan..hikhikhik

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt