Monday, September 15, 2014

Salam Semester Baru

Assalamualaikum...


Masih ingatkah lagi diriku ini ataupun dah berkubur namaku ini? Hahahaha. Berbulan tau aku tak update. Busy tu tak, malas tu ye. Sebabnya malas nak on lappy. Sejak ada smartphone ( bajet menunjuk), dah malas nak on lappy. Semua through phone je. Bisnes, facebook, twitter, instagram semua phone je. Senang dan cepat. Tak payah nak tunggu loading ke apa segala bagai.



Orang lain beriya update pasal hari raya, baju warna apa, beraya kat mana, balik kampung ke tak, baju vogue ke tak, bulu mata setebal che ta ke tak, semua pakat-pakat update. Tapi aku ni sunyi sepi. Bagi blog ni rehat. Hahaha. Bila dah balik semester baru ni, dengan berjaya mendapat rumah aras satu, internet makin laju, makin rajin la nak update blog. Internet free, laju pulak tu, mestilah rajin. Tak payah nak loading lama bagai, tak payah nak stress-stress semua sebab page blog tak boleh buka. Tension kan kalau macam tu. Ke aku je??? Universiti sediakan kemudahan untuk download nota dan check news kat portal, tapi aku??? Manfaatkan apa yang adaaaaa..



Masih dalam mood excited. Maklumlah baru buka sem. Bukan excited nak belajar ke apa, tapi excited sebab jumpa kawan balik. Lama cuti kan. Hampir 3 bulan. Rindu tu tak, tapi gosip tu banyak dah peram lama nak tunggu luahkan. Hewhewhew.



Tak ada cerita best yang nak story jadi kite tempekkan gambar je la. Untuk pemanis mata para blogger yang masih rajin nak baca blog ni. Walaupun dah berlumut dah....





Waktu gi open house rumah sepupu. Takde gambar raya, gambar open house jadila kan. Raya haji bakal menjelma. Yang raya puasa baru nak cot cet cot cet.



Bercuti di KL sebelum semester baru bermula hari tu. Niat nak holiday jauh-jauh terpaksa dibatalkan atas sebab-sebab tertentu. Kahkahkah. Tapi abah dah janji nak holiday kat Hong Kong hujung tahun ni. Janji harus ditepati. Akan dituntut nanti. *peace*





Ada perubahan tak?? Adik aku yang tak pernah nak puji aku ni cantik apatah lagi nak mengaku aku ni comel tetiba cakap aku makin putih berbanding dulu. Rahsianya...............adalah rahsia. 



Lots Of Luv,
Fatin Aziz...


 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt