Monday, September 15, 2014

Salam Semester Baru

Assalamualaikum...


Masih ingatkah lagi diriku ini ataupun dah berkubur namaku ini? Hahahaha. Berbulan tau aku tak update. Busy tu tak, malas tu ye. Sebabnya malas nak on lappy. Sejak ada smartphone ( bajet menunjuk), dah malas nak on lappy. Semua through phone je. Bisnes, facebook, twitter, instagram semua phone je. Senang dan cepat. Tak payah nak tunggu loading ke apa segala bagai.



Orang lain beriya update pasal hari raya, baju warna apa, beraya kat mana, balik kampung ke tak, baju vogue ke tak, bulu mata setebal che ta ke tak, semua pakat-pakat update. Tapi aku ni sunyi sepi. Bagi blog ni rehat. Hahaha. Bila dah balik semester baru ni, dengan berjaya mendapat rumah aras satu, internet makin laju, makin rajin la nak update blog. Internet free, laju pulak tu, mestilah rajin. Tak payah nak loading lama bagai, tak payah nak stress-stress semua sebab page blog tak boleh buka. Tension kan kalau macam tu. Ke aku je??? Universiti sediakan kemudahan untuk download nota dan check news kat portal, tapi aku??? Manfaatkan apa yang adaaaaa..



Masih dalam mood excited. Maklumlah baru buka sem. Bukan excited nak belajar ke apa, tapi excited sebab jumpa kawan balik. Lama cuti kan. Hampir 3 bulan. Rindu tu tak, tapi gosip tu banyak dah peram lama nak tunggu luahkan. Hewhewhew.



Tak ada cerita best yang nak story jadi kite tempekkan gambar je la. Untuk pemanis mata para blogger yang masih rajin nak baca blog ni. Walaupun dah berlumut dah....





Waktu gi open house rumah sepupu. Takde gambar raya, gambar open house jadila kan. Raya haji bakal menjelma. Yang raya puasa baru nak cot cet cot cet.



Bercuti di KL sebelum semester baru bermula hari tu. Niat nak holiday jauh-jauh terpaksa dibatalkan atas sebab-sebab tertentu. Kahkahkah. Tapi abah dah janji nak holiday kat Hong Kong hujung tahun ni. Janji harus ditepati. Akan dituntut nanti. *peace*





Ada perubahan tak?? Adik aku yang tak pernah nak puji aku ni cantik apatah lagi nak mengaku aku ni comel tetiba cakap aku makin putih berbanding dulu. Rahsianya...............adalah rahsia. 



Lots Of Luv,
Fatin Aziz...


14 comments :

sheda ucu said...

Comelnyaa blog join jemput join contest nih boleh menang
http://www.shedaucu.com/2014/09/contest-blog-comel-by-sheda-ucu.html

Mrs FaRa said...

ape rasia jd putih ni.. share2... hehehe

fatin aziz said...

@Mrs FaRa..rahsia..hehehe...nnti saya share ye.. ;)

Sophia Hany said...

bananana.. lawa akak pkai tudung

Cik Tanpa Nama said...

lama x singgaj sini.... Fatin ingat kita lg x..hihi

Lieza Nordin said...

salam semester baru..huntunglah line tenet kat u laju...huhuuhh

apa rahsia boleh kongsi?ahhaa

fatin aziz said...

@sophia hany.. lawa ke?? nampak comot je...hewhewhew

fatin aziz said...

@cik tanpa nama..mestilah igt. saya ingat sape yg slalu dtg sini komen2..hehe..saya pun dah lama tak blogging..huhu

fatin aziz said...

@lieza nordin..ada time jugak..kdang laju kadang slow mengalahkan siput.hehe

sumysya said...

hai...jemput singgah blog http://sumysya.blogspot.com

nitaherbal said...

kunjungan sore sist,..,, artikel yang sangat menarik..

TengkuButang said...

Salam.. Jemput join Giveaway 2 Year Blog Tengkubutang yea.. Hadiah-Hadiah Wang Tunai dan Topup serta Hadiah lain melimpah di ladang gandum.. hehehehehe.. jom join!
http://tengkubutang.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html

TengkuButang said...

Salam.. Jemput join Giveaway 2 Year Blog Tengkubutang yea.. Hadiah-Hadiah Wang Tunai dan Topup serta Hadiah lain melimpah di ladang gandum.. hehehehehe.. jom join!
http://tengkubutang.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html

aryh884 aryh884 said...

台中徵信社價格,出軌,工商徵信,外遇,財務公司
徵信協會 ,合法徵信社,免費法律諮詢,外遇徵兆
台中徵信社,免費諮詢律師,法律諮詢,徵信,徵信社,抓姦,徵信公司,徵信社工作
心理醫生,捉姦,新竹徵信社,徵信社收費,花蓮徵信社
高雄徵信社,基隆徵信社,捉猴,尋人徵信社,女人徵信社,合法徵信社,外遇徵兆,外遇蒐證
外遇搜證,徵信社推薦,尋人啟事,徵信社工作,台中徵信社,女人徵信社
蒐證,女人徵信,桃園徵信社,婚外情
徵信社工作,財產徵信,第三者,尋人查址
彰化徵信社,台中徵信,免費法律諮詢,雲林徵信社工作,出軌
合法徵信社,法律諮詢,免費法律諮詢,律師,婚姻挽回,徵信社價格
台中徵信公司,通姦,離婚,婚姻
外遇解析,女人徵信社,外遇抓姦,法律諮詢服務,

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt