Sunday, January 18, 2015

Lupa Diri

Uhuk3!!!!

Berhabuk,bersawang la blog ni. Blog sape la yang tak reti nak jaga. Eh2 dah lupa adab ke?? Assalamualaikum wahai pembaca blog kesayangan yang ntah lari kemana sebab penjaga tak pandai menjaga dan ambik hati pembaca. Maafkan patik ye warga sekalian. Aku pun tak sure kenapa sem lepas aku rasa busy sangat sampai nak mengadap blog seminit dua pun tak sempat. Sekarang ni aku tangah cuti sem. Tu pun selepas 4 hari baru jari ni pandai merayap tekan link blog. Kalau tak....hurmmm...



Aku tanya apa khabar semuaaaaa??? (hihihihi)


Korang apa khabar?? Windu titeww tak?? Tak rindu takpe Iolls tak feduliks pun. Hahaha..Tapi kan aku rindu korang,korang dan ha yang tengah baca tu. Aku rindu kau tau tak??Hahaha.. Freely drop your link okayhh. Rindu zaman dulu kala yang rajin melampau update blog lepas tu skodeng2 blog kengkawan bloggers.



Awak..awak..saya nak mintak tolong boleh?? Boleh tak awak bagi contoh blog2 yang simple tapi cun melecun. Nak yang simple je. Yang boleh nampak matured but stay cute. Sebab saya ni dah umur 22 tahun ni. Nak la nampak matang. Tak mau dah pinki2 macam barbie doll ni.Hekhekhek....


Jasa anda amat dihargai....


Stay positive and cute... Muachhh3x




Lots Of Luv,
Fatin Aziz...
 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt