Sunday, January 18, 2015

Lupa Diri

Uhuk3!!!!

Berhabuk,bersawang la blog ni. Blog sape la yang tak reti nak jaga. Eh2 dah lupa adab ke?? Assalamualaikum wahai pembaca blog kesayangan yang ntah lari kemana sebab penjaga tak pandai menjaga dan ambik hati pembaca. Maafkan patik ye warga sekalian. Aku pun tak sure kenapa sem lepas aku rasa busy sangat sampai nak mengadap blog seminit dua pun tak sempat. Sekarang ni aku tangah cuti sem. Tu pun selepas 4 hari baru jari ni pandai merayap tekan link blog. Kalau tak....hurmmm...



Aku tanya apa khabar semuaaaaa??? (hihihihi)


Korang apa khabar?? Windu titeww tak?? Tak rindu takpe Iolls tak feduliks pun. Hahaha..Tapi kan aku rindu korang,korang dan ha yang tengah baca tu. Aku rindu kau tau tak??Hahaha.. Freely drop your link okayhh. Rindu zaman dulu kala yang rajin melampau update blog lepas tu skodeng2 blog kengkawan bloggers.



Awak..awak..saya nak mintak tolong boleh?? Boleh tak awak bagi contoh blog2 yang simple tapi cun melecun. Nak yang simple je. Yang boleh nampak matured but stay cute. Sebab saya ni dah umur 22 tahun ni. Nak la nampak matang. Tak mau dah pinki2 macam barbie doll ni.Hekhekhek....


Jasa anda amat dihargai....


Stay positive and cute... Muachhh3x




Lots Of Luv,
Fatin Aziz...

14 comments :

Cik Tanpa Nama said...

Lama tak berbloging, terus nak terjah blog fatin. eh sebaya la kita. hehe

ZueZulaikha said...

assalamualaikum sis fatin! haha, akhirnya x berhabuk dah blog ni.. pasal soalan sis fatin tu, banyak jugak blog yang menampakkan kematangan tu contohnya blog sis fatin liyana: honeykoyuki.blogspot.com and sis maria elina: peliks.blogspot.com

kalau sis fatin rajin, bolehla blog walking ke blog saya: http://melaedah.blogspot.com

parker hardison said...

http://shitikeep.blogspot.com/ simple enough? :)

Anonymous said...

jual lagi tak gelang tiffany?

danish aurora said...

SALAM SINGGAH SIS

Azlee Amirudin said...

Assalam Cik Fatin? Cantik blog Fatin, hehehehe follow ya

Aniey Yusoff said...

Hurmm cantik je tgk blog fatin ni sesuai dgn tuan empunya hihi..

tenku butang said...

alalalala.. comey la header blog awakk..

Nabihah Arrose said...

cantik blog awak :-)

hamizah che mat said...

lawa blog awak.:)
jemput singgah blog saye ye.
JOM FOLLOW SAYA

Obat Infeksi Ginjal said...

wah cantik blognya, bagus

raihanah said...

blog kita pun simple je

Wanie Seuk said...

hyeeee.
saya ada jual kain songket cetakk.. nice to make baju raya actually. i have the samplee. hurmm. come and visit my blog please http://wanieseuk.blogspot.com/2015/12/songket-part-1.html

admin-mitratani said...

Cara menanam padi
cara menanam jagung manis
cara menanam rumput gajah mini
cara menanam seledri organik
cara menanam bawang merah

 
copyright to: FatinAziz's Belog' full design: jiakreatifelt